Midsommar i Boda 2020

Se filmen som Joe Sundelin har gjort om midsommarfirandet. Klicka här

Midsommar mm.

Läget i dessa pandemitider orsakar många inställda evenemang. Hoppas att du har uppmärksammat promenaden Bodas Pärlor. Fler frågor kommer att sättas upp efter midsommar. Det är härligt att vara ute och gå, dessutom kanske du lär dig lite mer om Bodas historia.

Just det, MIDSOMMAR! Det blir inget midsommarfirande på Ängen och i Logen i år.

Hembygdsföreningen vill ändå göra midsommar till ett fint minne
Vi tänker att OM det finns intresse att få höra traditionella sånger, till dragspel och nyckelharpa och att barnen får godispåsar istället för godisregnet, så åker vi runt i Boda med traktorsläp, liten majstång och stannar vid tomtgränserna.

Om ni vill att vi stannar till hos er måste ni anmäla till hembygdsföreningen senast 15 juni, hembygd@bodaby.se. OBS: anmäl hur många barn som är på plats!

Det är annorlunda tider, men visst är det viktigt att hålla kvar traditioner, med en del anpassningar.

Hembygdsföreningen saknar många medlemsavgifter. Även om en del evenemang har ställts in eller flyttats pga pandemin så är det av betydelse att du är medlem. Medlemsavgiften är 100 kr/år och medlem.

Medlemsavgiften inbetalas på bankgiro 500-3892 Hembygdsföreningen Boda By eller Swich: 1230190736. Märk med medlavg (samt e-post om du är ny medlem), namn, adress och 2020.

Mvh
Hembygdsföreningen Boda By