”Endast säkert innehåll visas” Läs mer

Använder du Internet Explorer får du ett återkommande meddelande nedtill:


”Endast säkert innehåll visas”. Låt det ligga kvar nertill så slipper du att hela tiden stänga meddelandet.

Detta ”problem” slipper du om du använder en annan webbläsare.